5 betaalbare motorhelmen voor de beginnende motorrijder!

Motorhelmen voor de beginnende motorrijder

5 betaalbare motorhelmen voor de beginnende motorrijder!

Begin je met rijlessen? Of ben je toe aan een nieuwe motorhelm, maar hoeft deze niet de hoofdprijs te kosten? Bekijk onze betaalbare aanbevelingen dan eens!

1. SHARK Ridill

De SHARK Ridill motorhelm is een perfecte basishelm. Deze integraalhelm heeft een polycarbonaat buitenschaal en biedt een goede bescherming. Daarbij is de helm standaard uitgevoerd met een zonnevizier en voorbereid op een Pinlock®-lens. De kwaliteit die je mag verwachten van SHARK voor een betaalbare prijs. Verkrijgbaar in het zwart, maar ook in sportieve kleuren.

Nu met extra korting in onze webshop en winkel!

Bekijk in de webshop
SHARK Ridill 1.2
HJC C91

2. HJC C91

De HJC C91 is een basis systeemhelm met polycarbonaat buitenschaal. Van een systeemhelm kun je de kinbak openen. Dit is ideaal voor onder andere brildragers. Bovendien is deze helm uitgevoerd met een zonnevizier en voorbereid op een Pinlock®-lens. In basiskleuren, maar ook in printjes verkrijgbaar! Zeer goede kwaliteit voor een zeer milde prijs!

Bekijk in de webshop

3. Scorpion Exo-491

De motorhelmen van Scorpion zien er niet alleen erg sportief en modern uit, maar hebben ook nog eens een erg universele pasvorm. Deze basishelm van Scorpion is uitgevoerd met polycarbonaat buitenschaal, geïntegreerd zonnevizier en voorbereid op een Pinlock-lens. Ook deze helm is zowel in het mat zwart als mooie designs beschikbaar.

Bekijk in de webshop
Scorpion EXO-491 motorhelm
HJC C70 Eura

4. HJC C70

Net als bovenstaande motorhelmen heeft de C70 van HJC een polycarbonaat buitenschaal. De helm is voorbereid op een Pinlock en standaard uitgevoerd met een zonnevizier. Deze integraalhelm heeft een wat smallere pasvorm. Zowel in het mat zwart als mooie printjes verkrijgbaar!

Bekijk in de webshop

5. LS2 Rookie Single Mono

Dit is de meest betaalbare motorhelm in ons assortiment en behoort ook tot ons starterspakket. Deze integraalhelm is gemaakt met een polycarbonaat buitenschaal en ECE22.05 gekeurd voor het motorrijden. De helm is voorbereid op een Pinlock-lens. Een prima optie als je start met motorrijlessen, maar ook als scooterhelm of bijrijdershelm bijvoorbeeld!

Bekijk in onze webshop
LS2 FF352 Rookie Single Mono

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.