CORONA UPDATE

Beste klant,

We staan voor je klaar! We willen ervoor zorgen dat je kunt blijven motorrijden. Met een veilige motor, een goed passende helm en beschermende kleding, zodat je onbezorgd op weg kunt. Maar de huidige situatie vraagt om gezamenlijke maatregelen. Voor een kopje koffie, een praatje of gewoon even rondkijken, verzoeken we je, met pijn in ons hart, om in betere tijden terug te komen.

Is er iets wat we voor je kunnen doen? Heb je belangstelling voor een specifieke motorfiets? Heb je onderdelen of accessoires nodig? Wil je een onderhoudsbeurt inplannen? Of ben je toe aan een nieuwe motoroutfit? Bel of mail ons! Dan maken we een afspraak zodat we je in alle rust en met gepaste afstand kunnen adviseren en helpen.

Bestel je liever online? Onze complete kledingcollectie is ook te vinden in onze webshop. Wij bezorgen gratis. Maar wij begrijpen ook dat motorkleding kopen zonder passen wat lastig kan zijn. Bestel daarom gerust een maat groter of kleiner erbij. Als je een van de bestelde artikelen houdt, kun je de overige artikelen kosteloos retourneren. Wij doen ons uiterste best om ervoor te zorgen dat de nieuwste collecties aangevuld en up-to-date beschikbaar zijn, uiteraard voor de scherpe prijs die je van ons gewend bent. Heb je behoefte aan advies? Bel of mail met Edwin of Jocelyne; kleding@anbergenmotoren.nl

Tenslotte, kom alléén naar ons toe als je daadwerkelijk iets nodig hebt of een afspraak met ons gemaakt hebt, blijf anders veilig thuis!

Wij danken je voor het begrip en hopen dat de tijd weer snel aanbreekt waarop we je met onze gebruikelijke gastvrijheid mogen verwelkomen.

Hartelijke groet (wees gezond, blijf gezond),

Team Anbergen Motoren

Dit bericht is gepost in nieuws. Bookmark de link.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.