COVID-19 update

COVID-19

COVID-19 update

Beste klant,

Ook wij moeten helaas onze winkel/showroom weer sluiten, maar de werkplaats is open. We zijn gewoon aanwezig om al je vragen op afstand te beantwoorden. Neem contact met ons op per telefoon, per e-mail of per app. We zullen je zo goed mogelijk helpen. Hieronder de informatie per afdeling.

Werkplaats:
Onze werkplaats blijft open. Dus winterbeurten, reparaties en onderhoud gaan gewoon door. Brengen en ophalen van je motorfiets kan op afspraak, via de ingang van de werkplaats, aan de zijkant van het gebouw. In overleg kunnen wij je motorfiets ophalen en/of terugbrengen. Voor werkplaats afspraken, onderdelen en/of accessoires kun je bellen met Alfred.

Telefoon: 0523-682783
E-mail: magazijn@anbergenmotoren.nl

Showroom:
Op dit moment is onze showroom gesloten. Wil je meer informatie over een specifieke motorfiets, inruil mogelijkheden, of wil je weten wat er mogelijk is betreft bezichtigingen en afleveringen, neem dan even contact op met Eric of Henri. Dat kan telefonisch, per e-mail of per app.

Telefoon en app: 0523-682783
E-mail: info@anbergenmotoren.nl

Kledingshop:
Op dit moment is de kledingshop gesloten. Je kunt de motorkleding vinden in onze webshop. Heb je hulp nodig? Bel, mail of app ons! Edwin, Jocelyne en Lisa denken graag mee en geven persoonlijk motorkleding advies. Daarna kun je via onze webshop www.anbergenmotoren.nl bestellen. Je kunt ervoor kiezen de aankopen te laten verzenden of bij ons af te halen.

Telefoon: 0523-682783
E-mail: kleding@anbergenmotoren.nl

Wij verwerken alle orders van maandag t/m zaterdag. Voor 15:00 besteld is dezelfde werkdag verstuurd. Wij willen je er wel op attenderen dat DHL het nu heel erg druk heeft. Houd er daarom rekening mee dat je bestelling niet altijd de volgende dag al in huis is.

Afhaal orders:
Op afspraak kunnen onderdelen, accessoires en motorkleding afgehaald worden. 

Wij bieden de mogelijkheid om het pakketje feestelijk te laten inpakken. Neem in dat geval even contact op via kleding@anbergenmotoren.nl om dit door te geven.  

Dit bericht is gepost in nieuws. Bookmark de link.