Motorkleding

Motorkleding is één van de specialismes van Anbergen Motoren. Voor al je wensen op het gebied van veilige en comfortabele motorkleding hebben wij een ruim gesorteerde motorkledingshop. Wij hebben zowel voor dames als heren een ruime keus in leren en textiele motorkleding. Goede motorkleding zorgt ervoor dat je comfortabeler en veiliger op je motor zit. Hierdoor kun jij je volledig focussen op het motorrijden en zul je merken dat je meer controle hebt over je motor. Motorkleding moet je optimaal beschermen gedurende een rit en daarom is het van groot belang dat je goed passende motorkleding draagt. Belangrijk is ook het materiaal waar de kleding van gemaakt is. Het materiaal moet bestand zijn tegen schuifpartijen en jou volledige bescherming bieden om letsels zoveel mogelijk te voorkomen. 

MOTORKLEDING BIJ ANBERGEN MOTOREN

  • GROOT ASSORTIMENT A-MERKEN
  • ALTIJD DE LAATSTE COLLECTIES
  • RUIME KEUZE IN ELK PRIJSSEGMENT
  • GETRAINDE EN ERVAREN ADVISEURS

In onze winkel kun je op je gemak neuzen in o.a. de uitgebreide REV’IT! collectie. Van raceoveralls en waterdichte textielen outfits tot casual kevlar spijkerbroeken met stoere boots. Elke look kleden wij aan. Het hele jaar door hebben we aanvoer van nieuwe collecties. En altijd leuke acties en aanbiedingen. 

Merken waar wij onder meer mee werken zijn: REV’IT! (XL Store), Alpinestars, HELD, Macna, GC Bikewear, Booster, TCX, Schuberth, Shark, Nolan, HJC, Caberg, ROOF en SHOEI.

Wij staan klaar om je te helpen met een professioneel kledingadvies en nemen daar ruim de tijd voor. De koffie staat klaar!