Kleding

Motorkleding is één van de specialismes van Anbergen Motoren. Voor al je wensen op het gebied van veilige en comfortabele motorkleding hebben wij een ruim gesorteerde motorkledingshop. Wij hebben zowel voor dames als heren een ruime keus in leren en textiele motorkleding. Maar er is meer.

Goede motorkleding zorgt ervoor dat je comfortabeler en veiliger op je motor zit. Hierdoor kun jij je volledig focussen op het motorrijden en zul je merken dat je meer controle hebt over je motor. Motorkleding moet je optimaal beschermen gedurende een rit en daarom is het van groot belang dat je goed passende motorkleding draagt.

Er is een enorme keuze in meer traditionele leren en textielen outfits, maar er zijn meer kledingstijlen mogelijk. Denk aan de casual look, een jeans met sportief of juist klassiek jack en een paar motorschoenen. Wat past bij jou? Wat voor type rijder ben je? Welk type (en kleur) motor rijd je? Wat is je materiaalvoorkeur? Woon-werkverkeer of alleen korte ritjes op een mooie zomeravond… Het zijn allemaal facetten om rekening mee te houden bij je keuze van je motorkleding. En daar helpen we je graag mee!

Vragen? Bel (0523) 682783 of stuur een mail naar kleding@anbergenmotoren.nl

Bekijk onze kleding in de webshop

Nieuw in onze kledingshop

Motorkleding

In onze winkel kun je op je gemak neuzen in o.a. de uitgebreide REV’IT! collectie. Van raceoveralls en waterdichte textielen outfits tot casual motorjeans met stoere boots. Elke look kleden wij aan! Het hele jaar door hebben we aanvoer van nieuwe collecties. En altijd leuke acties en aanbiedingen.

  • Groot assortiment A-merken
  • Altijd de laatste collecties
  • Ruime keuze in elk prijssegment
  • Getrainde en ervaren adviseurs

Merken

Merken waar wij onder meer mee werken zijn: REV’IT! (XL Store), Alpinestars, HELD, Macna, GC Bikewear, Booster, TCX, Schuberth, Shark, Nolan, HJC, Caberg, ROOF en SHOEI.

Wij staan klaar om je te helpen met een professioneel kledingadvies en nemen daar ruim de tijd voor. De koffie staat klaar!