Motor leasen

Wil je een motor leasen, privé of zakelijk? Ook dat is mogelijk bij Anbergen Motoren. Kies uit verschillende merken en type motoren, van Yamaha naked bikes tot BMW tour motoren. In ons aanbod vind je altijd iets dat bij je past. Ook financieel gezien. Onze maandbedragen lopen van €49,- tot €500,-. Hierdoor is het kopen van een motor voor iedereen mogelijk.
www.dtc-lease.nlVoordelen motor leasen

Houd je van motorrijden, maar ben je niet in de gelegenheid om je eigen motor aan te schaffen? Je hoeft niet meer te wachten tot je het volledige bedrag bij elkaar gespaard hebt. Bij ons kun je namelijk ook motoren leasen, oftewel: je motor financieren. Je betaalt iedere maand een vast bedrag en komt niet voor verrassingen te staan. Aan het einde van de rit is de motor van jou!

Doe je dit bij ons? Dan hoef je niet bang te zijn dat je moet inleveren op je wensen. We hebben namelijk een ruim aanbod aan verschillende motoren beschikbaar gesteld voor lease. Van Honda toermotoren tot BMW supersport.

  • Keuze uit een ruim aanbod motoren
  • Vast maandbedrag

Motor leasen zakelijk of privé

Bij ons kun je zakelijk een motor leasen. In dit geval staat de motor op naam van jouw eigen bedrijf of dat van jouw werkgever. Hierdoor profiteer je van fiscale voordelen. De BTW is namelijk volledig verrekenbaar. Bij privé lease staat de motor op jouw naam.

Motor kopen

Heb je het volledige bedrag van een motor al bij elkaar gespaard? Kom dan langs in onze showroom of neem online een kijkje in ons aanbod. Je vind hier nieuwe motoren, maar ook motor occasions, in alle prijsklassen. Kijk snel of de motor van jouw dromen er tussen zit en neem contact met ons op.

Bekijk ons aanbod motoren

Motor huren

Houd je van motorrijden, maar doe je het om welke reden dan ook te sporadisch om een eigen motor aan te schaffen of een motor voor een vast maandbedrag te leasen? Waarschijnlijk is het voor jou dan interessanter om een motor te huren. Je huurt onze motoren al voor €60,- per dag.

Lees meer over motor huren

Contact opnemen

Wil je je eerst laten adviseren of een motor leasen voor jou een optie is? Neem gerust contact met ons op, dan kijken we wat er mogelijk is. Ook voor al je andere motor gerelateerde vragen kun je bij ons terecht. Motoren zijn onze passie, dus we staan je graag te woord.

Neem contact op