Motor huren

Een motor huren geeft je een prettige flexibiliteit. Je kan met een kwalitatief goede motor op pad wanneer je maar wil, en je hoeft je niet bezig te houden met zaken als stalling en onderhoud. De ultieme vrijheid! Een dagje weg of een weekendje er tussenuit? Met vrienden, familie of lekker in je eentje? Met het huuraanbod van Anbergen Motoren wordt het wel héél makkelijk. Huur bij ons veilig en vertrouwd een motor die bij je past, en trek eropuit! Bekijk hieronder de verschillende motoren die je kunt huren en kies jouw favoriet.

Onze verhuurmotoren

Suzuki GSF 650

Suzuki GSF 650 ABS

Sport/Tour

BMW R1200 GS ABS

All-road

BMW F750 GS

BMW F750 GS ABS

35KW/A2 Verlaagd

All-road

F 750 GS VERHUUR

BMW F750 GS ABS

All-road

Kosten motor huren

Afhankelijk van het model dat je kiest, betaal je een vaste huurprijs per dag. De dagprijzen voor zaterdagen en zondagen zijn logischerwijs wat hoger, omdat het aantal aanvragen voor verhuur in het weekend hoger is. Huur je de motor voor het hele weekend (dus voor 3 dagen), dan bespaar je op de totale kosten en maken we er een mooi rond bedrag van. Verder moet je bij de kosten van een motor huren denken aan:

 • Benzinekosten
 • Kilometerkosten: alleen boven 150 km per dag (300 km per weekend) – € 0,15 per km
 • Borg van € 300,- per motor, contant te voldoen (krijg je bij geen schade terug)
 • Aanbetaling van € 25,- bij reservering (wordt uiteraard verrekend)
 • Huur van eventuele koffers (topkoffer € 15,- per dag)

Waar je aan moet denken bij een motor huren

Heb je nog nooit eerder een motor gehuurd? Dan is het handig om even een checklistje voor je te zien waar je allemaal aan moet denken. Zo ga je goed voorbereid op pad!

 • Goede motorkleding is een must. Dat betekent dat je een goede helm, jas, broek en schoeisel draagt, geschikt voor op de motor. Heb je dat niet zelf? Dan kan je dit alles bij Anbergen ook huren.
 • De borg voor je motor moet je contant voldoen. Zorg dus dat je voldoende contant geld bij je hebt!
 • Ga je naar het buitenland met je gehuurde motor? Dan moet je een kortlopende reisverzekering afsluiten. Deze kan je afsluiten bij diverse verzekeringsmaatschappijen (o.a. Interpolis).
 • Ga je de motor weer inleveren? Dat doe je altijd met een volle tank. Zorg er dus voor dat je de motor voor aflevering weer volledig aftankt.

Aanbod motoren verhuur en prijzen

BMW motor huren

Wil je een BMW motor huren? Dan kun je bij ons kiezen uit 3 verschillende motoren, namelijk:

 1. BMW R 1200 GS ABS
 2. BMW F 750 GS ABS
 3. BMW F 750 GS ABS VERLAAGD 35KW (geschikt voor A2 rijbewijs)

Deze allround motoren kenmerken zich door een hoog rijcomfort en rijdt zowel op asfalt als off-road als een zonnetje. Onderstaande prijzen gelden voor alle drie de motoren.

Ma t/m vrij:€ 85,- per dag
Za / zo:€ 95,- per dag
3 dagen:€ 230,-
Topkoffer bij huren:
(Alleen bij R 1200 GS)
€15,- per dag

Suzuki motor huren

En wil je een Suzuki motor huren voor jouw dagtochtje of weekend weg? Dan hebben we de Suzuki GSF 650 ABS Sport/Tour voor je klaarstaan. Deze alleskunner met een sportieve inslag rijdt heerlijk voor een dagtochtje, maar kan ook rustig een heel weekend mee.

Ma t/m vrij:€ 60,- per dag
Za / zo:€ 70,- per dag
3 dagen:€ 160,-

Check beschikbaarheid

Onze motoren zijn te huur in de maanden februari tot okober.

Motorkleding huren

Prijzen

Ben je zelf niet in het bezit van motorkleding? Je kunt deze ook voordelig bij ons huren wanneer je een motor bij ons huurt.

Motorhelm€ 5,- per dag
Motorjas€5,- per dag
Motorbroek€5,- per dag
Motorhandschoenen€ 5,- per dag

Voorwaarden motor huren

Wij vinden het belangrijk dat je weet waar je aan toe bent. Alleen op die manier kun je ontspannen op stap. Check de beschikbaarheid van de motor naar keuze en lees meteen onze huurvoorwaarden door:

 • 150 km vrij per dag (300 km per lang weekend), daarna 0,15 per km.
 • Borg contant te voldoen € 300,- per motor, wordt met huurprijs verrekend. Eigen risico € 1.500,-.
 • Bij bandenpech is de huurder volledig aansprakelijk voor de geleden schade.
 • Motor dient ingeleverd te worden met een volle tank brandstof.
 • Reserveren is alleen mogelijk wanneer er een aanbetaling van € 25,- wordt gedaan (IBAN NL11RABO0147798078 t.n.v. Anbergen Motoren).
 • Bij gebruik in het buitenland is een internationale reis- en kredietbrief verplicht, verkrijgbaar bij de ANWB. Anders ben je niet verzekerd voor repatriëring!

Meer weten?

Wil je weten welke motor je het beste kunt huren? De experts van Anbergen Motoren denken graag met je mee welke huurmotor het beste aansluit bij jouw toertocht. Heb je andere vragen over de motor verhuur of over onze andere diensten? Kom dan gerust bij ons langs in Slagharen of neem contact met ons op. We staan je graag te woord! Op dinsdag en zondag zijn we gesloten, maar de rest van de week kun je ons vanaf 9 uur ‘s ochtends bereiken.

Neem contact op