Motor leasen

Wil je een motor leasen, privé of zakelijk? Neem dan eens een kijkje in het leaseaanbod van Anbergen Motoren. Je rijdt direct op een betrouwbare motor, maar betaalt hem af in termijnen en komt dus niet direct voor een enorme uitgave te staan. Ideaal! Kies uit verschillende merken en type motoren, van Yamaha naked bikes tot BMW tour motoren. In ons aanbod vind je altijd iets dat bij je past. Ook financieel gezien. Onze maandbedragen lopen van €49,- tot €500,-. Hierdoor is het kopen van een motor voor iedereen mogelijk.
www.dtc-lease.nlVoordelen motor leasen

Houd je van motorrijden, maar ben je niet in de gelegenheid om je eigen motor aan te schaffen? Dan hebben wij de oplossing voor je! Je hoeft niet meer te wachten tot je het volledige bedrag bij elkaar gespaard hebt. Bij ons kun je namelijk ook een motor leasen, oftewel: je motor financieren tot hij uiteindelijk jouw eigendom is. Je betaalt iedere maand een vast bedrag en komt niet voor verrassingen te staan. Aan het einde van de rit is de motor van jou! Waarom je een motor zou leasen bij Anbergen Motoren?

Private lease motor

Kies je voor een motor met private lease, dan ben je privé verantwoordelijk voor het leasecontract. De motor staat vanaf dag 1 op jouw naam, maar Anbergen helpt jou met de financiering ervan. Aan het einde van het leasecontract is de motor jouw eigendom. Deze vorm van lease kent geen zakelijke voordelen; het helpt je alleen de vaak hoge aanschafwaarde van een motor in stukken op te delen.

Motor leasen zakelijk

Gebruik je een motor voor je woon-werkverkeer, dan kan een motor leasen voor zakelijk gebruik misschien ook interessant voor je zijn. In dit geval staat de motor op naam van jouw eigen bedrijf of dat van jouw werkgever. Steeds meer werkgevers vinden een motor leasen een prima alternatief op een leaseauto. En niet alleen als je in loondienst bent, ook voor zzp’ers is zakelijk leasen soms een aantrekkelijke optie! Combineer dus je werk en je hobby, omzeil de files en ontdek de mogelijkheden van zakelijk een motor leasen.

Aanbod leasemotoren

Dankzij ons brede aanbod leasemotoren hoef je nooit lang te zoeken voor je jouw perfecte motor gevonden hebt. Inleveren op je wensen is er bij ons niet bij: voor ieder budget en iedere rijstijl hebben we een passende keuze. We hebben namelijk een ruim aanbod aan verschillende motoren beschikbaar gesteld voor lease. Van Honda toermotoren tot BMW supersport: altijd precies wat jij zocht!

Anbergen Motoren

Welk type motor past bij mij?

Voor je een leasecontract aangaat, wil je natuurlijk zeker weten dat je een motor uitkiest die bij jouw rijgedrag past. Zeker als je nog niet zo lang motor rijdt, is goed advies dan extra belangrijk! Een motor leasen doe je altijd voor een flink aantal maanden, dus wil je zeker weten dat de motor de gehele leaseperiode de juiste keuze blijft. En daarna! De specialisten van Anbergen helpen je graag op weg met een gratis adviesgesprek. Zo kies je een motor waarmee je jaren vooruit kunt.

Gratis adviesgesprek

Kom langs voor een proefrit

Een proefrit maken voor je definitief een leasecontract bij ons afsluit? Dat kan natuurlijk altijd. Neem contact met ons op voor een afspraak, dan brengen we jouw favoriete motor rijklaar voor je in gereedheid. Alleen zo stap je met een vertrouwd gevoel de lease in! In onze showroom van ruim 3000 m2 vind je bovendien alles om veilig en vertrouwd de weg op te kunnen. Schaf dus ook je kleding, helm of andere accessoires bij ons aan!

Kom langs in Slagharen

Contact opnemen

Wil je je eerst laten adviseren of een motor leasen voor jou een optie is? Neem gerust contact met ons op, dan kijken we wat er mogelijk is in jouw situatie. Ook voor al je andere motorgerelateerde vragen kun je bij ons terecht. Motoren zijn onze passie: dat zal je merken aan de bevlogenheid van de medewerkers die je te woord staan. We zijn zelf ook allemaal motorfanaten en helpen je graag op weg!

Neem contact op