Uw motor verkopen?

Wilt u uw motor verkopen? Wij doen ook aan de inkoop van motoren. Om u snel een correct bod op uw motor te doen, vult u het onderstaande taxatieformulier in. Bij interesse zullen wij binnen 24 uur contact met u opnemen. Na uw akkoord op ons bod wordt de motor bij u thuis gehaald, betaald en gevrijwaard. U kunt de motor uiteraard ook bij ons brengen (tegen een passende vergoeding).

Uw motor eenvoudig en veilig verkocht vanuit huis

Meer informatie

Stap 1 van 2 - Specificaties

  • Beschrijf hier de staat van uw motor, zoals schade, krassen, bandenprofiel, onderhoud, etc.
  • Max. bestandsgrootte: 2 MB.

Hoe werkt het?

Eigenlijk is het heel simpel: vul het bovenstaande formulier in en wij nemen binnen 24 uur contact met u op om u een bod te doen (bij interesse). Om het nog wat duidelijker te maken, leggen we het hieronder in een aantal stappen uit:

STAP 1

Aanmelden

Meld uw motor gratis en eenvoudig aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Het kost slechts enkele minuten tijd. Voeg daarbij ook recente foto’s van de motorfiets toe voor een sneller en beter resultaat.

STAP 2

Vrijblijvend bod

Aan de hand van onze database en onze kennis/ervaring zoeken wij een goed bod voor uw motor en deze ontvangt u binnen 24 uur. Het bod is uiteraard vrijblijvend en u bent tot niets verplicht.

STAP 3

Verkocht!

Indien u akkoord gaat, komen wij uw motor ophalen, betalen en vrijwaren. U wordt dus volledig ontzorgd. (Het is ook mogelijk om de motor bij ons te komen brengen.)

Bel ons voor een snelle verkoop!

We doen ons best om inzendingen zo snel mogelijk te beantwoorden. Natuurlijk kun je jouw motor ook telefonisch aanbieden. Op deze manier ontvang je het snelste antwoord. We helpen je graag met een gemakkelijke en vertrouwde verkoop!

Waarom Anbergen Motoren?

Het verkopen van uw motor kan een lang en vervelend proces zijn. Maar met Anbergen Motoren is dat verleden tijd! Wij richten ons al jarenlang op de inkoop van motoren van particulieren en zijn daardoor een betrouwbare partner. Wij zorgen dan ook altijd voor een snelle en correcte afhandeling en hanteren eerlijke biedingen voor uw motor op basis van een nauwkeurige taxatie! Alle motoren, dus ook oldtimers en klassiekers, zijn bij ons welkom!

  • Inkoop van alle soorten motoren
  • Binnen 24 uur een bod
  • Wij halen de motor op
  • Directe betaling
  • RDW vrijwaring
  • Klassieker en oldtimers zijn ook welkom