MEGA oktober SALE

HELE MAAND OKTOBER KORTING OP ECHT ALLES!!!

Wij moeten ruimte maken voor de nieuwe collecties. Daarom de hele maand oktober tot 50% korting op alle voorraad in onze kledingshop! Uitlopende artikelen hebben we stevig afgeprijsd. Op doorlopende collecties, dus alle artikelen die niet zijn afgeprijsd, ontvang je de hele maand oktober 10% korting. En natuurlijk staat de koffie klaar!

 

Foto’s toertocht 16 september gereed!

 

Bekijk ze allemaal op https://hdjfotografie.pixieset.com/anbergenmotorentoertocht2018/

Foto’s bestellen kan tot 7 oktober via bovenstaande link.

 

Anbergen Motoren starterspakket

Als je net begint met motorrijden, heb je behalve een leuke motor, ook een goede motoroutfit nodig. Gelukkig heeft Anbergen Motoren een uitgebreide kledingshop waarin altijd aantrekkelijke aanbiedingen te vinden zijn en waar je ook met een kleine beurs kunt slagen. We adviseren je graag bij het maken van de juiste keuze en helpen je graag veilig op weg!

Speciaal voor startende motorrijders heeft Anbergen Motoren een betaalbaar, maar compleet kledingpakket samengesteld dat geen concessies doet een kwaliteit.

Anbergen-FB-actie-veilig-op- weg-set

 

Lombard jeans komt als beste uit Motorrad test!

Op verzoek van haar lezers heeft Motorrad – Europa’s grootste motorblad – motorjeans onderworpen aan een vergelijkingstest. De ambitie was om een zo levensecht mogelijke crashsituatie te creëren, dus moesten ze creatief zijn. Met een paar dummybenen van 40 kilo en een testlab op twee wielen gingen ze naar Neuhause Airport. Met een snelheid van 80 km/u sleepten ze de jeans een voor een 30 meter over het ruwe asfalt.

Na de test had de Lombard jeans slechts minimale schade: hij doorstond de crash met vlag en wimpel. Bovendien scoorde hij het beste qua veiligheid en kreeg hij de meeste punten in de comfort categorieën, zowel voor comfort op als naast de motor. Op basis van deze hoogste scores werd de Lombard onderscheiden met de prestigieuze titel ‘TestSieger’.

De prijswinnende Lombard jeans bewijst dat een REV’IT! jeans niet zomaar een jeans is!