Toertocht – Anbergen Motoren

10e Anbergen Toertocht – zondag 15 september

Op zondag 15 september 2019 organiseren wij de tiende editie van onze toertocht; de 10e Anbergen Toertocht!
We zullen weer een prachtige, uitdagende route voor je uitstippelen en zorgen na afloop van de tocht voor een smakelijke all-in barbecue. Een dag vol gezelligheid met motorliefhebbers! Rijd je mee?

Programma
We ontvangen je deze dag graag vanaf 9.30 uur met een kop koffie of thee. Tussen 10.00 en 11.00 uur kun je vertrekken. Wil je met een voorrijder meerijden? Zorg er dan voor dat je in ieder geval om 10.00 uur bij ons binnen bent. In de middag kun je onderweg ergens lunchen, je kunt zelf bepalen waar dat zal zijn. Tegen 16.00 uur verwachten we alle deelnemers terug bij Anbergen Motoren en sluiten we gezellig af met een BBQ en een drankje.

Fotomomentje
Traditiegetrouw wordt er onderweg van iedere deelnemer een persoonlijke actiefoto gemaakt. De plaats waar de fotograaf staat, wordt voorafgaand aan de rit bekend gemaakt. Zorg voor een beetje onderlinge afstand, dan is de kans op een mooie foto het grootst! Een foto-overzicht van de dag wordt online geplaatst en iedere deelnemer kan gratis een afdruk op A4 formaat bestellen. Deze kan later afgehaald worden bij Anbergen Motoren.

Route
De route (ongeveer 180 km), wordt ook dit jaar uitgezet door Roelof Kelly. Hij zal wederom extra aandacht besteden aan leuke horecapunten langs de route. Er is dan ook gelegenheid genoeg om gezellig een terrasje te pakken en ergens te lunchen. De route is 2 weken voor de toertocht beschikbaar voor Garmin en TomTom (vraag hier even naar, dan kunnen we het bestandje mailen).

Voorrijders beschikbaar!
De tocht kan individueel worden gereden, maar als je liever met een groep mee rijdt, kun je rekenen op een voorrijder. Dit kun je aangeven op het aanmeldformulier. Je rijdt dan mee in een door Anbergen samengestelde groep. Zorg er in dat geval voor dat je uiterlijk om 10.00 uur bij ons binnen bent.

Inschrijven verplicht
Rijd je mee? Dan graag even inschrijven middels het inschrijfformulier. Het inschrijfgeld voor de toertocht bedraagt 5 euro per persoon. Voor maar 15 euro per persoon schuif je gezellig aan bij de BBQ. Voor partners is het ook mogelijk om alleen aan de barbecue deel te nemen. De betaling kan enkel contant voldaan worden in de winkel, bij aanvang van de dag.

Wij kijken uit naar een gezellige dag!

  • (€ 5,- per persoon, ter plaatse te voldoen)
  • (€ 15,- per persoon, ter plaatse te voldoen)
  • Na verzending van dit inschrijfformulier ontvangt u een bevestiging van inschrijving.
REV'IT-Logo

REV’IT! PLATINUM DEALER

BOVAG-GECERTIFICEERD

BOVAG GECERTIFICEERD

RDW ERKEND

A-MERKEN

UITSLUITEND A-MERKEN