Lees hieronder meer info over de toertocht

Zondag 18 september organiseren we de 12e editie van de Anbergen Motoren Toertocht. We nodigen jou, je motorrijdende familie, vrienden, buren en zelfs je collega’s uit om er samen een mooie dag van te maken. We stippelen weer een prachtige, uitdagende route voor je uit en zorgen na afloop van de tocht voor een smakelijke all-in barbecue. Een dag vol gezelligheid met motorliefhebbers! Rijd je mee?

Gelijk inschrijven Bekijk het programma

Programma

9.30 – 10.00 uur koffie/thee ontvangst bij Anbergen Motoren
10.00 welkomstwoordje en ”huishoudelijke” mededelingen
10.00 – 11.00 uur start van de route
10.00 – 16.00 uur motorrijden, terrasje, lunchen
16.00 – 18.00 uur aankomst bij Anbergen Motoren / BBQ!

Wat kun je van deze dag verwachten?

We ontvangen je deze dag graag rond 9.30 uur met een kop koffie of thee. Na een welkomstwoordje kun je tussen 10.00 en 11.00 uur vertrekken. Onderweg is er voldoende gelegenheid om ergens te lunchen en een terrasje te pakken. Tegen 16.00 uur verwachten we je terug bij Anbergen Motoren en sluiten we gezellig af met een BBQ en een drankje.

Voorrijders beschikbaar

De tocht kan individueel worden gereden, in je eigen tempo en met zoveel tussenstops als je zelf wil. Maar als je liever met een groep meerijdt, kun je rekenen op een voorrijder. Dit kun je aangeven op het inschrijfformulier. Je rijdt dan mee in een door Anbergen Motoren samengestelde groep. Zorg er dan wel voor dat je ruim voor 10.00 uur bij ons binnen bent, zodat we voldoende tijd hebben om groepjes samen te stellen.

Fotomomentje

Traditiegetrouw wordt er van iedere deelnemer een actiefoto gemaakt. De plaats waar de fotograaf staat, wordt tijdens het welkomstwoord voorafgaand aan de rit bekend gemaakt. Zorg voor een beetje onderlinge afstand, dan is de kans op een mooie foto het grootst! Een foto-overzicht van de dag wordt online geplaatst en iedere deelnemer kan kosteloos een afdruk op A4 formaat bestellen. Deze kan op een later moment afgehaald worden bij Anbergen Motoren.

Route

De route (ongeveer 180 km), wordt ook dit jaar uitgezet door Roelof Kelly. Hij zal wederom extra aandacht besteden aan leuke horecapunten langs de route. Onze toertocht is voor iedere rijder geschikt; jong en oud, ervaren rijders en beginners. De route is 2 weken voor de toertocht beschikbaar voor Garmin en TomTom. Op het inschrijfformulier kun je aangeven of je deze wil ontvangen.

Inschrijven verplicht

UITERLIJK MAANDAG 12 SEPTEMBER

Rijd je mee? Dan graag even aanmelden middels het inschrijfformulier. Het inschrijfgeld voor de toertocht (incl. foto) bedraagt 5 euro per deelnemer. Voor 24,95 euro schuif je gezellig aan bij de BBQ (all-in).

Ik wil mij inschrijven

Wat kun je van deze dag verwachten?

  • Een prachtige, uitdagende route (180 km)
  • Gezelligheid met andere motorliefhebbers
  • Een smakelijke all-in BBQ
  • Een persoonlijke foto herinnering op A4 formaat

Inschrijving geopend

12e Anbergen Motoren toertocht

Zondag 18 september 2022