Verwarmde motorhandschoenen

Nederland is een land met redelijk koude winters en veel wind. En dat betekent kou tijdens het motorrijden! Het weerhoudt veel motorrijders van hetgeen wat ze het liefst doen: Lekker touren. En dat is zonde, want dat hoeft helemaal niet! Met onze verwarmde motorhandschoenen ben je namelijk continu voorzien van lekkere warme handen. Onze verwarmde motorhandschoen zijn ook zeer geschikt voor motorvakanties door de bergen.

Bekijk onze verwarmde motorhandschoenen heren Bekijk onze verwarmde motorhandschoenen dames

Wat zijn verwarmde motorhandschoenen?

Verwarmde motorhandschoenen zijn zeer geschikt voor koude dagen of koude gebieden, maar wat zijn verwarmde motorhandschoenen precies? Verwarmde motorhandschoenen zijn winterhandschoenen die, zoals de naam al doet vermoeden, worden verwarmd. De handschoenen zijn namelijk voorzien van warmte-elementen die elektrisch worden verwarmd. De handschoenen zijn te gebruiken met losse accu’s, met het is ook mogelijk om de handschoenen met verwarming aan te sluiten op de motor.

Voordelen van onze verwarmde motorhandschoenen

Verwarmde motorhandschoenen kennen natuurlijk het voordeel dat je je nooit meer zorgen hoeft te maken over koude handen, maar daarnaast kennen onze verwarmde motorhandschoenen nog vele andere voordelen.

Belang van warme handen

Met verwarmde motorhandschoenen blijven je handen lekker warm tijdens het motorrijden. Dat is natuurlijk fijn voor het rijcomfort, maar wist je dat het hebben van warme handen ook best belangrijk is? Zo dragen warme handen bij aan een betere veiligheid. Je hebt namelijk meer controle over je handen als ze warm zijn dan wanneer ze koud zijn. Dat betekent ook dat je meer controle hebt over je motor. Daarnaast denk je niet telkens aan het feit dat je handen koud zijn, waardoor je je volledige aandacht bij het verkeer houdt.

Andere motorhandschoenen

Zijn verwarmde motorhandschoenen toch niet helemaal voor jou weggelegd? Neem dan eens een kijkje tussen onze andere motorhandschoenen. We hebben namelijk motorhandschoenen voor elk seizoen. Naast winterhandschoenen hebben we dus ook handschoenen voor de lente/herfst en de zomer. Veel van onze motorhandschoenen zijn ook te verkrijgen in dames varianten. Neem dus een kijkje in de rest van ons assortiment en bestel motorhandschoenen van topmerken, zoals Alpinestars en REV’IT.

-20%
 79,96
-10%
-10%
-10%
-10%
-10%
 49,49
-10%
NIEUW
-10%
NIEUW
-10%
NIEUW | SS23
-10%
NIEUW | SS23
-10%
NIEUW | SS23
-10%
NIEUW | SS23
-10%
NIEUW | SS23
-10%
NIEUW | SS23
-10%
NIEUW | SS23
-10%
NIEUW | SS23
-10%
NIEUW | SS23
-10%
NIEUW | SS23
-10%
NIEUW | SS23
-10%
NIEUW | SS23
-10%
NIEUW

Anbergen Motoren

Wij willen dat iedereen het hele jaar door kan genieten van het prachtige motorrijden. Daarom ben je bij ons niet alleen op de juiste plek voor verwarmde motorhandschoenen, maar ook voor volledige motorpakken, het kopen, leasen of huren van gebruikte en nieuwe motoren, een winterbeurt en winterstalling. Kortom is Anbergen Motoren dé plek voor mensen met een passie voor motorrijden.

Heb je vragen over onze verwarmde motorhandschoenen? Of een hele andere vraag? Neem dan gerust contact met ons op. We helpen je namelijk graag!

Neem contact op
Dit bericht is gepost in nieuws. Bookmark de link.