Warm de winter door!

REV'IT! Poseidon 2 GTX

tips voor de doorrijder

Ben je niet van plan om de motor in de stalling te zetten? Lees dan onze 8 tips om warm en veilig door te rijden deze winter!

1. Draag laagjes!

Voorkom kou en kleed je goed aan. Dit begint met goede isolerende en vocht afdrijvende onderkleding. Draag een thermoshirt en -broek en eventueel daarover nog een midlayer. Dit is  een thermovest dat je over de onderkleding en onder de motorjas draagt. Vaak zijn deze gemaakt met isolerende materialen als Primaloft® en Polartec®.

REV'IT! Airborne LS
REV'IT! Athos 2

2. Wees zichtbaar!

Niet geheel onbelangrijk: Zichtbaarheid. Het wordt natuurlijk steeds eerder donker. Het is dan ook slim om naast de verlichting op de motor een reflectievest te dragen om de zichtbaarheid te vergroten.

3. Het juiste motorpak

Rijd je woon-werk verkeer? Investeer dan in een goed all-season motorpak! Wij adviseren laminaat GORE-TEX®. Deze pakken zijn namelijk zeer waterdicht en goed warm, maar bieden ook veel ventilatiemogelijkheden in de zomer. Bovendien loopt het water er zo vanaf. Dit betekent dat je nooit meer een nat pak aan hoeft te trekken.

Meer informatie over de voordelen GORE-TEX® producten? Je lees het hier.

REV'IT! Trench GTX motorjas
REV'IT! Liberty H2O verwarmde handschoenen

4. Warme handen

Niets is zo vervelend als koude vingers. Er zijn meerdere manieren om koude handen op de motor tegen te gaan. Namelijk: Handvatverarming, handkappen op de motor en verwarmde handschoenen. Deze laatste optie is steeds populairder. Je kunt er voor kiezen om de handschoenen op de accu van de motor aan te sluiten of met losse accu’s te dragen.

5. Voorkom tocht

Een goede motorkol of balaclava voorkomt tocht tussen de helm en jas. In ons assortiment vind je fijne fleecekollen, maar ook wind- en waterdichte motorkollen. Zeker handig als je elke dag door weer en wind rijdt!

REV'IT! Perseus
REV'IT! Globe GTX

6. Warme voeten

Draag een paar dikke wintersokken en combineer deze met een paar goede waterdichte motorlaarzen. Ook hierbij adviseren wij GORE-TEX® voor de woon-werkverkeer motorrijders. GORE-TEX® is namelijk bewezen het meest waterdicht, maar ook goed ademend. Hierdoor verminder je transpiratie en kun je de laarzen ook in warmere periodes dragen.

Winter Bestsellers

-10%
 24,99
-10%
 251,96
-10%
-10%
 107,99
-10%
-10%
NIEUW
 269,99
-10%
NIEUW
 40,49

Hulp of persoonlijk advies nodig? Neem gerust contact met ons op. Natuurlijk helpen we je ook graag verder in onze winkel!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.