Werkplaats – Anbergen Motoren

De winterstalling is weer geopend!

Werkplaats

Voor onderhoud, reparaties en controles aan je motor ben je aan het juiste adres in onze moderne open werkplaats. Wij beschikken over de ervaring, kennis en tools om motoren van alle merken vakkundig en volgens fabrieksvoorschrift te onderhouden. Goed onderhoud is van belang voor het perfect functioneren van de motor en komt je veiligheid ten goede. Regelmatige controle draagt bij aan de levensduur en waardevastheid van de motor, ongeacht het aantal kilometers dat je rijdt.

Maar wij doen méér dan dat. Naast onderhoud kun je bij Anbergen Motoren ook terecht voor schadeherstel, customizing, veringtechnieken, het op maat maken van je motor met verhogings- en verlagingssets, onderdelen en vakkundig advies.

Samen met jou houden we graag je motor in optimale conditie!

Voor meer informatie of het plannen van een afspraak kun je bellen met Robert Winters (0523) 682783 of stuur een e-mail naar magazijn@anbergenmotoren.nl.

Technisch onderhoud

Voor onderhoud, reparaties en controles aan jouw motor kun je terecht in onze werkplaats. Goed onderhoud is van belang voor het perfect functioneren van de motor en komt jouw veiligheid ten goede. Regelmatige controle draagt bij aan de levensduur en waardevastheid van de motor, ongeacht het aantal kilometers dat je rijdt. Bij Anbergen Motoren repareren en onderhouden we elk merk vakkundig.

Ook voor schadeherstel en -afhandeling ben je bij ons aan het juiste adres.

Wij zijn aangesloten bij BOVAG en Anbergen Motoren is een RDW-erkend bedrijf.

Schadeafhandeling

In onze werkplaats wordt gelukkig vooral periodiek onderhoud gepleegd aan de motoren van onze klanten, maar soms gaat het ook wel eens mis. Dan is het goed om te weten dat je bij Anbergen Motoren terecht kunt voor vakkundig schadeherstel. Door onze korte lijnen met leveranciers zijn onderdelen snel beschikbaar en is de schade vlot hersteld. Wij helpen je ook met de afwikkeling van een eventuele verzekeringsclaim.

REV'IT-Logo

REV’IT! PLATINUM DEALER

BOVAG-GECERTIFICEERD

BOVAG GECERTIFICEERD

RDW ERKEND

UITSLUITEND A-MERKEN

Aankoopkeuring

Ben je van plan om een motor particulier aan te schaffen of heb je om een andere reden behoefte aan een gedegen technische keuring van een motor? Dan kun je de motor laten keuren door onze technische vakmensen in de werkplaats. Verklein de kans op een miskoop en voorkom hoge kosten en onderhoud na de aanschaf van je nieuwe motor. Voor 49 euro voeren wij een uitgebreide technische controle uit, inclusief uitgebreide testrit door een zeer ervaren motorrijder-monteur. Uiteraard krijg je een volledig schriftelijk rapport waarin de technische staat van de motor in detail wordt aangegeven.