Winterbeurt/stalling

GRATIS HAAL- & BRENGSERVICE*

Winterbeurt € 159,-

Uw motor in optimale conditie de winter(stalling) in! Winterbeurt € 159,- incl. BOVAG-check en GRATIS* halen en brengen van uw motor!

Wat houdt de winterbeurt in:

Algehele technische controle incl. BOVAG motorcheck rapport Controleren en beschermen van het elektrisch systeem Motorolie verversen en oliefilter vervangen Brandstofsysteem beschermen Koelvloeistof controleren Remsysteem controleren Accu testen en dynamotest Professionele wasbeurt incl. conservering voor de winter

Aanmelden voor de winterbeurt kan tot uiterlijk 31 december! Vanaf 1 januari nemen wij geen winterbeurten meer aan.

Winterstalling € 79,- / € 59,-

Stal je motor veilig, droog en warm bij Anbergen Motoren. In het voorjaar geef je tijdig een belletje en hij staat weer startklaar. In verband met drukte kunnen wij de motor in deze periode niet terug brengen. Het seizoenstarief bedraagt € 79,-. Laat je een winterbeurt uitvoeren, dan betaal je voor de stalling slechts € 59,-. Reserveer tijdig. Voor de winterstalling geldt: VOL=VOL.

Let op:

Stallingsmogelijkheid bieden wij het hele jaar door. Handig in geval van verblijf in het buitenland, verhuizing of als je om een andere reden de motor niet gebruikt. Je kunt in de stallingsperiode het kenteken laten schorsen. Wij kunnen jouw motor niet in onze inboedel verzekering opnemen, het is dus raadzaam je motor verzekering minimaal op casco niveau te laten doorlopen.

GRATIS bij een winterbeurt en binnen een straal van 75 km, grotere afstanden in overleg (terugbrengservice geldt tot 01 februari 2020)

Tips voor de winterstalling

  1. Zorg voor een volle benzinetank, dat voorkomt condensvorming en dus roest. Meng er een flacon brandstof stabilisator doorheen om de kwaliteit van de benzine goed te houden.
  2. Motor op de middenbok is beter voor de banden.
  3. Vervang, voordat je de motor stalt, olie en oliefilter. Daarmee voorkom je dat de olie verzuurt en elektronische componenten in het blok worden aangetast.
  4. Poets je motor zorgvuldig zodat hij schoon wordt weggezet. Mocht je roest tegenkomen, haal dit dan weg met schuurpapier. Breng daarna een roestwerende grondering aan.
  5. Reinig de ketting grondig met een daarvoor bedoelde kettingreiniger en spuit hem in met kettingvet, dat voorkomt roestvorming.
  6. Denk ook aan de elektronica. Spuit de schakelaars op het stuur (licht, startknop, etc.) in met contactspray. Dit voorkomt corrosie en ophoping van vocht.
  7. Spuit alle kabels goed in. Behandel rubber zoals stofkappen en benzineslangen en kunststofdelen van de motor (behalve de banden en buddyseat) met een spray op basis van wax.
  8. Zorg voor een volle accu en houdt hem op peil met een automatische druppel lader.
  9. Zet de motor weg in een droge, vorstvrije en bij voorkeur verwarmde ruimte. Is dat niet mogelijk, behandel dan de roestgevoelige delen met een corrosie werende beschermer.
  10. Wanneer de motor noodgedwongen buiten moet blijven staan, dek hem dan af met een stevige, waterdichte motorhoes voorzien van ventilatie. Het is verstandig om elke 2 a 3 weken te luchten.

Aanmelden