whatsapp
Chat met ons

Hallo! 👋

Hoe kunnen wij je helpen?

Open Whatsapp paper-plane-top
Nóg meer producten toegevoegd aan onze OUTLET! - Kortingen tot 70% - Klik hier

D3O BACK PROTECTOR STEALTH VIPER 1

D3O BACK PROTECTOR STEALTH VIPER 1

  • check-solid Voor 15:00 besteld op werkdagen = dezelfde dag verzonden
  • check-solid Gratis verzending (NL) vanaf 69 euro
  • check-solid Betaal via IDeal, Creditcard of gespreid in 3 termijnen

Vragen? Wij staan voor je klaar 0523 - 68 27 83

Vragen over dit product?

Wij staan voor je klaar! 0523-682783 / [email protected]

Omschrijving

D3O Rugprotector Viper 1

Deze D3O rugprotector Viper 1 is geschikt voor nagenoeg alle HELD motorjassen. De rugprotector is comfortabel in gebruik, ventileert goed en zorgt voor voldoende bewegingsvrijheid. Bovendien is de D3O rugprotector Viper Pro 1 CE-level 1 gecertificeerd en absorbeert hoge impactwaarden.

Materiaal en werking

De unieke technologieën van D3O® bieden een veelzijdig en flexibel materiaal voor tal van schokabsorptietoepassingen en valbescherming. Onder impact (bijvoorbeeld bij een val) wordt het zachte D3O® materiaal keihard en absorbeert het materiaal de shock. Op die manier beschermt het je lichaam zonder aan comfort in te boeten. Valbescherming uit D3O® materiaal, is een van de meest flexibele en discrete protector op de markt en is consequent beter dan de traditionele schuim-gebaseerde materialen. De D3O® Viper 1 rugbeschermer is CE-gecertificeerd.

Dikte: 11mm

Comfort

De Airwave Technologie van de D3O® Viper 1 rugbeschermer is uiterst flexibel en zeer licht, terwijl het je een ongelooflijke bescherming biedt. Omdat de rugbeschermer onder normale omstandigheden zacht is, past hij zich aan je lichaam aan waardoor hij nagenoeg onvoelbaar is. De rugprotector is voorzien van ventilatiegaten. Dit is een groot voordeel wanneer je de protector in bijvoorbeeld een doorwaaijas wilt gebruiken.

Benieuwd welke maat rugprotector in jouw jas past? Kijk dan de afmeting na van het rugprotectorvak in jouw motorjas en de maattabel die bijgevoegd is in de afbeeldingen.

Specificaties

Artikelnummer 8D3BS500L
Artikelstatus Leverbaar
Soort protector Rugprotectie
Merk D3O