whatsapp
Chat met ons

Hallo! 👋

Hoe kunnen wij je helpen?

Open Whatsapp paper-plane-top
Nóg meer producten toegevoegd aan onze OUTLET! - Kortingen tot 70% - Klik hier

HJC I70 Integraalhelm

HJC I70 Integraalhelm

  • check-solid Voor 15:00 besteld op werkdagen = dezelfde dag verzonden
  • check-solid Gratis verzending (NL) vanaf 69 euro
  • check-solid Betaal via IDeal, Creditcard of gespreid in 3 termijnen

Vragen? Wij staan voor je klaar 0523 - 68 27 83

Vragen over dit product?

Wij staan voor je klaar! 0523-682783 / [email protected]

Omschrijving

HJC I70 Integraalhelm

Type rijder

Deze HJC I70 integraalhelm biedt een hoge kwaliteit, voor een scherpe prijs. De I70 helm is de opvolger van de IS-17 helm van HJC en biedt dezelfde pasvorm en eigenschappen, maar in een nieuwer model. De helm biedt je voldoende ventilatie, een grootzicht vizier met Pinlock, een comfortabele pasvorm en een geïntegreerd zonnevizier. Deze helm is geschikt voor zowel tour- als sportief gebruik. Door het gebruik van geavanceerde polycarbonaat is de helm ook relatief licht en biedt ook voor de langere afstanden het nodige aan comfort.

Specificaties:

  • Integraalhelm met uitstekende prijs-kwaliteit verhouding
  • Tour- en sportief gebruik
  • Materiaal buitenschaal: polycarbonaat
  • Relatief licht in gewicht
  • Vizier: Vision Plus Wide vizier
  • Vizier met antikraslaag
  • Pinlock standaard meegeleverd
  • Gëintegreerd anti-UV zonnevizier
  • Optimale ventilatie: kin, boven op het hoofd en achter op het hoofd
  • Binnenvoering: Nylex uitneembaar en wasbaar
  • Quick release vizier mechanisme
  • Snelle kliksluiting
  • Uitsparingen voor brildragers
  • Voorbereid op universele communicatiesystemen

Buitenschaal

De buitenschaal van de HJC I70 Watu is gemaakt van een geavanceerd polycarbonaat composiet. Gebruik van dit materiaal resulteert in een relatief betaalbare helm, welke ook licht van gewicht is. Een polycarbonaat helm is na circa 5 à 6 jaar aan vervanging toe. Na deze tijd vermindert de schokdempende werking zodanig, dat deze niet langer veilig is in gebruik. De I70 helm is gemaakt in twee helmschalen (XXS-M en L-XXL), zodat deze bij nagenoeg elk type hoofd past.

Binnenvoering

De Nylex binnenvoering, waarvoor is gekozen bij de I70, bevat vochtafvoerende eigenschappen. De voering is eenvoudig uit te nemen en uit te wassen. Ook is er bij ontwikkeling van de binnenvoering gedacht aan brildragers. Uitsparingen voor de bril zijn aanwezig. Naast uitsparingen voor de bril, zijn er uitsparingen bij de oren geplaatst voor het toevoegen van een communicatiesysteem.

Vizier- en zonnevizier

De HJC I70 is voorzien van een transparant vizier met een antikraslaag en een breed zichtsveld. Het vizier is voorbereid op een Pinlock-lens, en deze wordt ook standaard meegeleverd bij de I70. De meegeleverde Pinlock is eenvoudig te monteren en dient als ”dubbel glas”, om het beslaan van het vizier te voorkomen.

Naast het transparante vizier is er ook een geïntegreerd anti-UV zonnevizier toegevoegd aan de helm. Deze is eenvoudig te bedienen aan de linker onderzijde van de helm.

Ventilatie

Ventilatiemogelijkheden biedt de helm voldoende. De door HJC ontwikkelde windtunnel is ook op deze helm toegepast. Door het strategisch plaatsen van ventilatiepanelen op het kinstuk en boven op de helm kan de frisse lucht binnendringen, terwijl de warmte de helm bij het ventilatiepaneel aan de achterzijde verlaat. Deze ventilatieroosters zijn eenvoudig te openen- en sluiten.

Extra’s HJC I70 Watu

De I70 is er in diverse kleuren en prints. Wil je een communicatiesysteem toevoegen aan de helm? Je vindt ze hier. Heb je hulp of advies nodig bij het uitzoeken van de juiste helm- en of communicatie? Bel, mail of app ons. Wij adviseren je graag.

Specificaties

Soort motorhelm Integraalhelm
Materiaal buitenschaal Polycarbonaat
Artikelstatus Uitlopend
Kinband sluiting Ratelsluiting
Geïntgereerd zonnevizier Ja
Pinlock-lens meegeleverd Ja
Type rijder Urban, Touring, Sport touring
Voorbereid op communicatie Ja
Merk HJC
Artikelnummer 1351380XS111

Gerelateerde producten

Navigating through the elements of the carousel is possible using the tab key. You can skip the carousel or go straight to carousel navigation using the skip links.
8622165.jpg
Vanaf € 41,95
1 kleur
8636446.jpg
€ 109,95