whatsapp
Chat met ons

Hallo! ­čĹő

Hoe kunnen wij je helpen?

Open Whatsapp paper-plane-top
Gebruik de kortingscode REVIT10 voor 10% korting op REV'IT! motorkleding!

REV'IT! Safeway 2 Riem

REV'IT! Safeway 2 Riem

  • check-solid Voor 15:00 besteld op werkdagen = dezelfde dag verzonden
  • check-solid Gratis verzending (NL) vanaf 69 euro
  • check-solid Betaal via IDeal, Creditcard of gespreid in 3 termijnen

Vragen? Wij staan voor je klaar 0523 - 68 27 83

Vragen over dit product?

Wij staan voor je klaar! 0523-682783 / [email protected]

Omschrijving

REV’IT! Safeway 2 riem

Type rijder

Bezit je een REV’IT! jeans en een REV’IT! Jas? Dan is de REV’IT! Safeway 2 riem helemaal geschikt voor jou! Haal hem door de jeans en rits hem aan je REV’IT! jas en een afzakkende broek, een omhoog kruipende jas en last van wind zijn verleden tijd.

Functionaliteit en comfort Safeway 2

De Safeway 2 is op het eerste gezicht een gewone riem. Maar schijn bedriegt. De REV’IT! Safeway 2 is een riem waarmee je jouw jeans met je jas kunt verbinden, dankzij de verbindingsrits. Gebruik van deze riem levert veiligheid en comfort op, aangezien je nooit meer met een blote rug op de motor zit. Ook voorkom je dat je jas opbolt. Net zoals je eigenlijk met een gewone motorbroek doet.

Hoe werkt het?

Alle REV’IT! jassen en alle REV’IT! jeans hebben een voorbereiding voor deze riem. Als je de riem verbindt met de jas, oefent hij druk uit op de riemlussen. De REV’IT! jeans zijn hierop voorbereid dankzij de diagonaal geplaatste riemlussen aan de zijkant en de dubbele riemlussen aan de achterkant. Het is comfortabel, veilig en het ziet er ook nog eens goed uit, want de Safeway 2 is natuurlijk vooral een mooie en stevige broekriem.

Kortom, een goede oplossing dus, voor wie in motorjeans toch de veiligheid en het comfort van traditionele motorkleding wil ervaren.

Specificaties

Artikelnummer FAR0590010-85
Artikelstatus Leverbaar