whatsapp
Chat met ons

Hallo! 👋

Hoe kunnen wij je helpen?

Open Whatsapp paper-plane-top
Nóg meer producten toegevoegd aan onze OUTLET! - Kortingen tot 70% - Klik hier

RST Tractech Evo 3 Waterproof

RST Tractech Evo 3 Waterproof

  • check-solid Voor 15:00 besteld op werkdagen = dezelfde dag verzonden
  • check-solid Gratis verzending (NL) vanaf 69 euro
  • check-solid Betaal via IDeal, Creditcard of gespreid in 3 termijnen

Vragen? Wij staan voor je klaar 0523 - 68 27 83

Vragen over dit product?

Wij staan voor je klaar! 0523-682783 / [email protected]

Omschrijving

RST Tractech Evo 3 Sport CE WP

Type rijder

De RST Tractech Evo 3 CE is speciaal ontwikkeld voor de sportieve motorrijder die op zoek is naar de juiste combinatie van veiligheid en comfort. De motorlaars van RST is geschikt voor het circuit, maar natuurlijk ook voor alledaags gebruik. Deze laars kan het hele jaar door gedragen worden, maar is niet waterdicht.

Specificaties:

  • Materiaal: rundleer en microvezel
  • Waterdichtheid: waterdicht membraan
  • Gegoten TPU hiel-, enkel- en scheenbeenbescherming
  • Sluiting door middel van rits en klittenband
  • Shiftpad en teen-slider van zinklegering

Buitenmateriaal en waterdichtheid

Het buitenmateriaal van de RST Tractech Evo bestaat uit leer in combinatie met microfiber. De laars is ontwikkeld met een waterdicht membraan, hierdoor blijven je voeten droog tijdens een flinke stortbui. De zool van de motorlaars is olie en brandstof bestendig.

Veiligheid

Deze motorlaars biedt alle veiligheid die je nodig hebt op zowel het circuit als de weg. De RST Tractech laars is CE-gekeurd en heeft het CE-certificeringsniveau 2/2/1. De leren racelaars is ter protectie voorzien van een gegoten TPU hielbeschermer, scheenbeschermer en enkelbescherming. Ook heeft deze racelaars shiftpads in verschillende groottes, afhankelijk van de schoenmaat. En dat is slechts één van de vele kenmerken die zijn ontwikkeld door ontelbare uren testen op de weg en op het circuit. Daarnaast is de laars uitgevoerd met een versterkte tenenbox. De schacht van de laars is gemaakt van polycarbonaat anti-twist.

Comfort en sluiting

Aan comfort doet deze motorlaars niets onder. De laars is voorzien van een shift pad, scharnieren enkelsteun en zinklegering teen-slider om het rijden zo comfortabel mogelijk te maken. Daarnaast is de laars voorzien van een anti-bacteriële binnenzool en anti-slip buitenzool. De zool van de racelaars is ook bestand tegen oliën en brandstof. De binnenvoering van de motorlaars is relatief dik en vormt zich goed naar de voet. De RTS Tractech Evo 3 CE heeft een ritssluiting aan de binnenkant van de laars en is aan de bovenkant afgewerkt met klittenband en elastiek voor een perfecte pasvorm.

Extra’s

De motorlaars van RST heeft een modern design waarbij de witte details en het logo terugkomen aan de voorkant, zijkant en achterkant van de motorlaars. Het logo is ook verwerkt op de ritssluiting.

Specificaties

Artikelnummer 8001882012
Artikelstatus Leverbaar
Type rijder Sport, Sport touring
Weer type Zomer, Najaar, Voorjaar
Waterdicht Ja
Geslacht Heren, Dames, Unisex
Type schoeisel Motorlaarzen
Materiaal Leer, Synthetisch leer
Maattabel RST-Motorlaarzen
Merk RST

Gerelateerde producten

Navigating through the elements of the carousel is possible using the tab key. You can skip the carousel or go straight to carousel navigation using the skip links.
7424301.PNG
Vanaf € 199,00 Normale prijs € 299,95
- 34%
1 kleur
7424711.JPG
Vanaf € 58,45 Normale prijs € 64,94
- 10%
1 kleur
7423953.PNG
Vanaf € 29,95
1 kleur